de Smaakacademie
"Leren (&) genieten zijn de kernwaarden van de Smaakacademie"
De Smaakacademie bedrijft drie takken van sport:
In al deze drie takken komt Smaak terug als begeleidende factor.
"Iedereen heeft smaak" zo zegt Rien van der Meulen, eigenaar van de Smaakacademie, "wij helpen mensen die smaak ontdekken".
Bedrijfstraining en Coaching
Dit kan in een bedrijfstraining waarin wijnproeven gebruikt wordt als een techniek om dieper in communicatie en coaching te duiken. Dit doet de Smaakacademie onder meer in samenwerking met Hans Vlieg, die al jaren thuis is in NLP en opstellingswerk. Geschikt voor elke organisatie die los geschud moet worden en zichzelf klaar wil maken voor de toekomst.
Mocht dit te serieus worden dan hebben we ook nog een aantal informele teambuilding activiteiten voor u. Zie: "Fun en Teambuidling".
Ook zijn wij niet bang om uw personeel op te voeden, zoals in bijvoorbeeld "Wine in Business, etiquette training".
Horeca Opleiding en Training
In elk bedrijf, maar nog meer in de Horeca, geldt dat uw personeel uw kapitaal is. Daarin moet geïnvesteerd worden om uw bedrijf vitaal en gezond te houden, voor nu en in de toekomst. De Smaakacademie biedt zowel verkoop- als productkennis trainingen en opleidingen om dat te bewerkstelligen.
Wijn (& Spijs) cursus
Rien van der Meulen, doceert, inspireert en serveert. Al jarenlang worden bij diverse aanbieders wijncursussen en wijnspijs cursussen verzorgt in verschillende formats.
Waaronder:
- SWEN 1 en 2
- WSET level 1, 2 en 3
- Wijncursus op maat
- Wijn en spijscursus
Waar?
Bij u op locatie of andere locatie die geschikt voor uw gewenste actviteit, in heel Nederland. Alles is bespreekbaar.
Voor wie?
Voor elk bedrijf of organisatie die op een leuke, leerzame en informele manier een veranderingsproces willen inzetten.
Bedrijven of organisaties die verdieping willen in wijn of een ander horeca product en ook graag willen dat de opgedane kennis beklijft.
Aanvraag en informatie:
06-41017981: Rien van der Meulen
Graag tot ziens,
Rien van der Meulen, Register Vinoloog, WSET AIWS, Weinakademiker,en aanbevolen Wijndocent van de Wijnacademie.