Wine & Business Etiquette.
Een diner of zakelijke lunch zijn belangrijke momenten in het zaken doen. Het is voor de gastheer en gast niet onbelangrijk om het diner in goede sfeer te laten verlopen. Het onderdeel wijn bestellen en drinken kan daar een belangrijke rol in vervullen. Maar er zijn hierin ook zaken die juist fout kunnen gaan waardoor het contact met de relatie kan verslechteren.
In deze korte workshop een aantal punten waarop gelet moet worden tijdens een zakelijk diner bij het omgaan met wijn om tot een succesvolle deal te komen.
- Wijnkeuze
- Bestellen van de wijn
- Feitelijke keuze van wijn, richtlijnen:
- Contact met de sommelier
- Fouten in de wijn (terugsturen van de wijn)
- Wijnproeven
- Wat je vooral niet moet doen.
Voor wie? Vooral voor juniormanagement en -consultants.
Werkt u al samen met een consultancy bureau? Deze training is uitstekend in te passen in een meerdaags trainingsprogramma.
This workshop can be given in English.
Duur: |
3 uur |
Kosten: |
vanaf € 59,50 excl. BTW per persoon, exclusief locatiekosten, cateringkosten en reiskosten. Minimum van 8 personen te factureren. |
Locatie en datum: |
in overleg |
Iinformatie en offerteaanvraag: |
Bel: 06-41017981 of e-mail: rien@desmaakacademie.nl |