Home
Bedrijfstraining en Coaching
Attitudetraining Proef en Verbind
Hilbrand Westra
Training door Wijn OK zijn
Topwijn Topmanager
Wine Business Etiquette
Champagne of azijn? Kick Off Event
Teambuilding
Wedstrijdkoken
Wijnwedstrijd
Cook to wine workshop
Food and Wine matching
Horeca Trainingen
Horeca Verkoop Training
Horeca Wijncursus
Horeca Producttraining
Inleiding in Gedistilleerd
Single Malt Whisky
Cognac, Armagnac, Calvados
Jenever
Gin & Tonic
Rum en Brandy
Pastiche, Absinth en Anijsdranken
Grappa, Marc en Eau de vie
Likeuren
Inleiding in Bieren
Speciaal bieren
Wijncursus
Wijncursus op maat
SWEN wijncursus
SWEN Start met Wijn
SWEN 2 wijncursus
SWEN 3 wijncursus
Wijn & Spijs
Wijn-Spijs Cursus
Contact
Home
>
Horeca Trainingen
>
Horeca Producttraining
> Pastiche, Absinth en Anijsdranken
Nieuws
Website in aanbouw
Deze website is in aanbouw. Heeft u vragen? mail ze naar: rien@desmaakacademie.nl
Lees meer...
Lees al het nieuws