Wijn en Spijs cursus
De wijn-spijscursus is voor hen die echt het fijne willen weten over wijn en spijs. Deze cursus is 4 avonden en geeft u inzicht en vaardigheid in hoe u thuis of in het restaurant met wijn en spijs kunt omgaan.
Tijdens de cursus leren en gebruiken we een systematische benadering om de wijnen en gerechten te kunnen matchen. Wijn, eten en proeven zal na deze cursus nooit meer hetzelfde zijn als voorheen!
De wijn en spijs cursus is als volgt opgebouwd:
Les 1: basissmaken en proeftechniek
Les 2: factoren (vanuit keuken en wijn) van invloed op ons smaakbeleving
Les 3: hoe zelf wijnen en gerechten bijelkaar brengen?
Les 4: lessons learned, presenteren van een eigen wijn en spijs combinatie
Kosten: € 235,00 incl. Btw
Inclusief wijnen en lesmateriaal.
Exclusief wijnen en gerechtjes laatste les, deze worden namelijk door de deelnemers zelf verzorgd!(kosten €30 euro per 2 personen)
Info? mail: rien@desmaakacademie.nl
Nieuwe data:
Di 7 Mei
Di 14 Mei
Di 21 Mei
Di 28 Mei
We zullen met kleine cursusgroepen werken, dus aantal plaatsen is beperkt. Het liefst heeft u al wel een wijncursus gevolgd op ca. SWEN 1 niveau. Maar enthousiasme is belangrijker.